Varelotteriet


For over 130 år siden, i 1887, stiftede danske håndværkerforeninger Alm. Dansk Vare- og Industrilotteri – i dag kendt som Varelotteriet.

Lotteriet blev stiftet med det formål at fremme dansk håndværk: Både gennem udlodningen af dansk producerede varer som præmier og gennem overskuddet, der gik til formål, der skulle fremme håndværket og komme håndværkerne til gode. Blandt andet gik overskuddet

til landets tekniske skoler og støtte til håndværkere og deres enker.

I dag er varepræmierne skiftet ud med kontante pengepræmier, men både traditionen og tilknytningen til håndværkerforeningerne består stadig, da foreningerne får del i lotteriets overskud, baseret på antal solgte lodder i lokalområdet. Jo flere lodder, der sælges, jo flere midler har foreningerne til rådighed.

Thisted Håndværkerforening råder over midlerne, som kan bruges til at fremme faget, legater til lærlinge og gode lokale formål. Derudover har Thisted Håndværkerforening mulighed for at søge Varelotteriet om yderligere midler til særlige formål.

Spil Varelotteriet og vær med til at støtte lokalt.

I Varelotteriet trækkes der lod om millionerne to gange om måneden.

Med 205.000 lodder får du Danmarks bedste chance for at vinde hovedpræmien, der altid er på mindst 1.000.000 skattefrie kroner.

På hvert udtrukket nummer følger også en sidegevinst til de to tilstødende lodder – det betyder, at du har endnu bedre chancer for at vinde!

Tag traditionen op og spil på dit personlige lodnummer i Varelotteriet og støt Thisted Håndværkerforenings virke.

Læs mere og se en oversigt over kollektører hvor der sælges lodder i vores område:

http://www.varelotteriet.dk/